Gorilla
Counter

ā‚¬ 0
gedoneerd

Dutch
Gorilla
Foundation

Met de opbrengsten van Gorilla Nature Supplements besteden 15% van onze winst als support om de Gorilla's te beschermen. De Dutch Gorilla Foundation gebruikt dit geld onder andere om salarissen te betalen aan een team Afi Mountain Rangers, medische check-ups en de Wildlife Corridor tussen de Afi en Mbe Mountains in Nigeria.

Als grootste bedreiging voor de meeste gorilla populaties is het verlies van leefgebied als gevolg van menselijke activiteiten. Zo hangt het tempo van ontbossing nauw samen met de dichtheid van de menselijke bevolking, hierdoor worden berggorilla’s in onder andere Congo en Oeganda gedwongen om te overleven in twee kleine geĆÆsoleerde populaties. Deze gorilla’s kunnen overleven doordat deze twee gebieden extreem goed worden beschermd. De Dutch Gorilla Foundation zet zich in om deze bedreigde gorilla’s te beschermen tegen inkrimping van hun leefgebied, alsmede tegen stropers die heden ten dagen nog steeds illegaal jagen op de gorilla’s.

Strength

Haal je kracht uit de beste plantaardige producten die moedernatuur ons te bieden heeft, voor optimaal herstel en prestatie.

Balance

Vind je balans met plantaardige producten die je meer rust en evenwicht bieden. Slaap beter, heb minder last van pijn & angst.

Endurance

Streef je naar optimaal uithoudingsvermogen? Voed je lichaam met plantaardige producten die jouw prestaties ondersteunen.

15% van onze winst gaat naar de
Dutch Gorilla Foundation

Zo sterk als
een Gorilla?

Gericht advies over
aanpassingen in
jouw levensstijl?

Gorilla
Strength

30 dagen programma

Elephant
Balance

30 dagen programma

Zebra
Endurance

30 dagen programma